null
nullnull

Kontakt

036 511 00 11

036 324 097

069 511 00 11

069 511 00 11

pangeakv@gmail.com

Kralja Milana (Omladinska) 17, 36000 Kraljevo

Njujork

SAD - Njujork

4.0

null

Hotel

null

Avion

null
null
null
null
null
null
null
null
null
null

Informacije

SAD
Njujork

Ukupno noćenja

7

Ukupno dana

9
Cenovnik
Opis smeštaja
Program putovanja
Uslovi plaćanja
NJUJORK
9 dana (7 noćenja) – avionom

DATUMI POLASKA:
18.04.2024 - 1659€  
25.05.2024 - 1759€ 

ARANŽMAN OBUHVATA
prevoz avionom na relaciji Beograd–Njujork-Beograd, transfer aerodrom – hotel - aerodrom, avionske i aerodromske takse u Beogradu i Njujorku (oko 103 € na dan objavljivanja programa i koje su podložne promenama), smeštaj u hotelu sa 4* po lokalnoj kategorizaciji u strogom centru Menhetna, na bazi noćenja, razgledanje grada prema programu (bez uključenih ulaznica u navedene objekte koje se plaćaju na licu mesta), usluge vodiča na putu i tokom celog boravka, troškovi organizovanja putovanja.

ARANŽMAN NE OBUHVATA
ulaznice za kulturno istorijske objekte, gradska komunalna i boravišna taksa u Njujorku (25 € po osobi i danu), napojnice koje su obavezne u hotelu i tokom svih transfera i razgledanja (oko 35 € za ceo boravak), fakultativni programi i izleti, troškovi pribavljanja turističke vize (oko150 €) koju putnici sami pribavljaju uz asistenciju Agencije, međunarodno zdravstveno osiguranje, troškovi PCR testa ukoliko bude bio potreban za ulazak i izlazak iz Amerike kao i svi ostali troškovi koji nisu navedeni u ceni putovanja.

Opis destinacije

“New York, New York’’, inspiracija, fascinantna šarmantnost, velika svetla, betonska dzungla u kojoj se prave snovi, koketan, beskrajno privlačan, od svog nastanka, pa sve do danas. Bilo da su u pitanju naša sećanja iz filmova uz koje smo odrasli, sve ono što nam se manje vise nametalo, NY ne možemo zameriti. Upravo sve ono što smo do posete NY mogli da vidimo i istražimo, oblakodere sa Menhetna, zavodljiv izlog Tyffany and co., žuti taksi, koji nonšalantno prelazi preko kanalizacije iz koje kulja dim, Central park u kom su mnogi umetnici našli svoju inspiraciju, gde I danas možete da se provozate kočijama. Bilo koje godišnje doba da je u pitanju, nikada nije izgubio svoje zaljubljenike I pored njih uvek dolaze novi doseljenici I turisti. Država, grad, ostrvo, velika jabuka, posebna od svih, izdvojeno, samouvereno, dostojanstveno stoji na svom mestu, raširenih ruku pozivajući sve nas da napišemo novu knjigu, kompoziciju, pesmu, vidimo nove boje, osetimo nove mirise, vidimo nova lica u milionskom broju, upoznamo dobre prilike, osetimo nonšalantnost u vazduhu koja nas nosi svakim korakom po mekom betonu, ili ipak, ne manje bitno, upotpunimo foto album sa svetskim znamenitostima, dragocenim trenutcima.