Informacije

SMESTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Autobus
  • Cenovnik
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja
Datum polaska:
05.03.2021.

CENA ARANŽMANA: 48 E – ZA POLAZAK IZ KRALJEVA,KRUŠEVCA,ČAČKA, KRAGUJEVCA,VR.BANJE, TRSTENIKA, ALEKSANDROVCA
CENA ARANŽMANA: 58 E – ZA POLAZAK IZ NIŠA, ALEKSINCA, JAGODINE

POPUSTI: (*Popust se ostvaruje u pratnji dve punoplatežne osobe. Sve osobe starije od 10 godina smatraju se odraslim osobama.) dete od 2-10 godina u 1/2 sobi: ostvaruje popust od 40% (ima sedište u autobusu, nema krevet u hotelima).* dete od 2-10 godina u 1/2+1 sobi: ostvaruje popust od 10% (ima sedište u autobusu, ima krevet u hotelima).* dva deteta od 2-10 godina u 1/2+1 sobi: I dete ostvaruje popust od 10% (ima sedište u autobusu, ima krevet u hotelu), II dete ostvaruje popust od 40% (ima sedešte u autobusu, nema krevet u hotelu). III odrasla osoba u 1/2+1 sobi ostvaruje 5% popusta.

CENA ARANŽMANA OBUHVATA: vanlinijski prevoz autobusom (visokopodni ili dabldeker, audio, video opremljenosti, prosečne udobnosti, bez obuhvaćenih usluga pića, hrane i dr. tokom putovanja) na relaciji prema programu putovanja, smeštaj u 1/2 i 1/3 sobama (svaka soba ima tuš/WC), kategorija hotela sa 3 * u Trebinju koji se nalazi u sirem centru grada na bazi 1 noćenja sa doruckom, razgledanja po programu putovanja,usluge lokalnog vodiča prema programu putovanja, usluge turističkog vodiča – pratioca, troškove organizacije i vođenja aranžmana.

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA: troškove međunarodnog zdravstvenog osiguranja – 300,00 rsd (odrasli 19-70 god.), 200,00 rsd (deca do 18 god.), 600,00 rsd (stariji od 71 god.) – osigurana suma iznosi 30.000 €, Boravišna taksa 1 € po noćenju/ po osobi( plaća se u agenciji prilikom rezervacije), ulaznice i fakultativne izlete (u organizaciji ino partnera) i putnikove individualne troškove.

CENE FAKULTATIVNIH IZLETA PO OSOBI: Cene izleta su podležne promenama u zavisnosti od broja prijavljenih putnika. Neophodan minimum za izvođenje fakultativnih izleta je 30 putnika – a u slučaju manjeg broja prijavljenih putnika cena fakultative podložna je promeni obilazak manastira Tvrdos 5 e, Mostar 15 e .Najmanji proj putnika za fakultativne izlete iznosi 25 osoba.
Kalkulacija rađena na broju prijavljenih putnika 45 .U slucaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika agencija zadrzava pravo otkaza 5 dana pred polazak na put
Prvi dan 14.02.2021./  05.03.2021.

Polazak za Trebinje u 02 h . Dolazak u Trebinje u prepodnevnim satima . Panoramsko razgledanje grada i obilazak Hercegovačke Gračanice– duhovnog kompleksa na brdu gde je sahranjen Jovan Dučić uz fascinantan pogled na Trebinje i Hercegovinu, pogled koji je inspirisao pesnika i koji će Vam se urezati u sećanju Fakultativno: Nastavak puta u manastir Tvrdoš. Obilazak Manastira. Sledi polazak na veliko razgledanje grada u pratnji vodiča starim ulicama grada: Korzo sa Trgom Slobode i Trgom Pesnika, crkva Svetog Preobraženja Gospodnjeg, Stari Grad – Kaštel, Osman-Pašina džamija, Sahat kula, Muzej Hercegovine, fotografisanje pored Anđelkine kapije i ispred spomenika Dučića. Smeštaj u hotel. Slobodno vreme. Fakultativno odlazak u obilazak Manastira Tvrdoš. Povratak u hotel. Veče predviđeno za individulane aktivnosti. Noćenje.


Drugi dan 15.02.2021. / 06.03.2021. TREBINJE – MOSTAR

Doručak. Napuštanje hotela u 8h. Polazak za Mostar (fakultativno ,Mostar, grad poezije. Gde se susreće sever s jugom i zapad s istokom, grad u kojem reka Neretva vekovima deli kulture i religije, i gde se različitosti i suprotnosti mogu videti i osetiti na svakom uglu.  Kulturno istorijska šetnja gradom na Neretvi. Stari grad sa svojim uskim kaldrmisanim ulicama – remek delo islamske arhitekture: Stari most, Kriva ćuprija, Begova džamija su najpoznatiji spomenici grada. Nastavak putovanja ka Sarajevu. Dolazak u Sarajevo,panoramsko razgledanje grada i  šetnja najužim gradskim jezgrom:mostovi na Miljacki, Gradska većnica, Inat kuća, Careva džamija, Latinski most,pravoslavna crkva, katolička katedrala, Baščaršija (šetnja najstarijim gradskim ulicama pored Begove džamije, Kazandžiluk ulica do trga Sebilj).Nakon obilaska slobodno vreme za individualne aktivnost. Nakon posete Sarajevu polazak za Srbiju.

Treci dan 16.02.2021. 07.03.2021.

Dolazak na mesto polaska u ranim jutarnjim satima.

30%prilikom rezervacija ostatak do polaska ili pokricem cekova do maja 2021. God.

FNX

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama