Sarajevo

., BiH

Opis destinacije

Asocijacija na ovaj grad sa najvećim srcem na Balkanu, obično su muzika i raja. Behar što je jednom Bosnom probeharao, Miljacka što tiho teče i uvek isto pitanje - jel Sarajevo gdje je nekad bilo... A onda Trebević, Bjelašnica, Igman i Jahorina koje štite ovaj večni grad i čuvaju njegovu dušu zbog koje su ga umetnici oduvek najviše voleli i stvarali svoja velika dela na obe obale Miljacke... Grad u kojem ćete naučiti da malo zastanete, zaboravite na prebrzi tempo života, popijete i pojedete lagano, uživajući u kafi i sarajevskim ćevapima, pitama ispod sača, baklavama...

Informacije

SMESTAJ

  • Bez smeštaja

Prevoz

  • Autobus
  • Cenovnik
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja
Termini putovanja
08.11.2020.god.

CENA ARANŽMANA: 2.000,00 dinara po osobi.
         
(plaćanje u dve mesečne rate)
                                         
ARANŽMAN SADRŽI:
- prevoz na relaciji: Užice – Sarajevo - Užice komfornim i tehnički ispravnim autobusom/minibusom  ;
- obilaske prema programu  u Višegradu ;
- obilaske prema programu  u Sarajevu ;
- organizaciju i tehničko vođstvo puta .

Aranžman je rađen na bazi min. 30 putnika po autobusu;/ 15 u mini busu

Polazak iz Arilja kod hotela Elen u 6h , iz Požege u 6h i 30min,  iz Užica parking kod stadiona u 7 h. Putovanje preko Mokre Gore, pored manastira Dobrun do Višegrada. U Višegradu je predviđen obilazak „Andrić grada“. Po obilasku ovog neobičnog mesta odlazimo do mosta na reci Drini ( "Na Drini ćuprija" )gde će putnici čuti priču o gradu , mostu i drugim znamenitostima ove varošice . 
U slobodno vreme može se fakultativno krstariti Drinom u trajanju od pola sata. 

Putovanje nastavljamo preko Romanije do Sarajeva.  Odlazak do centra Sarajeva -  sa vodičem obilazak  – Baš čaršije i fakultativno odlazak na ćevape u nekoj od ćevabdžinica, nastavljamo obilazak : najstarija  pravoslavna  crkva  u Sarajevu, sinagoga, katedrala, Baš Čaršija, pivnica u okviru Sarajevske pivare ...  Slobodno vreme u Sarajevu do polaska . Polazak za Užice u  kasnim  popodnevnim satima    uz usputna zadržavanja po potrebi .

- Plaćanje u dve mesečne rate

AMG

Video

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama