Hotel Baia di Zambrone

Kalabrija, Italija

Opis destinacije

Kalabrija po mnogim mišljenjima spada u najinspirativnije delove Italije - ljubiteljima Mediterana oduzima dah i tirkizno plavo more. Kalabrija se nalazi na samom špicu „italijanske cizme“, a osim raskošne obale nudi mogućnosti za pravi avanturistički odmor. Najatraktivnije turističko mesto je Tropea - mali primorski grad. Verovatno ste imali prilike da naiđete na fotografije velike stene uronjene u more na čijem vrhu se nalazi crkva Santa Maria dell Isola. Fotografija ovog srednjevekovnog svetilišta je najupečatljiviji kadar obale Kalabrije, kao i tirkizno more koje je okružuje.

Informacije

SMESTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Opis smeštaja
  • Cenovnik
  • Uslovi plaćanja
Lokacija:
hotel Baia di Zambrone se nalazi direknto na promenadi Zambrone Marine. Hotelski kompleks je smešten u sred zelene oaze sa dosta prirodnog hlada. Od aerodroma je udaljen 60 km, a na pešačkoj je udaljenosti od mesta Zambrone. Od Tropee je udaljen 10 km. Privatna plaža na kojoj su obezbeđene ležaljke i suncobrani za goste hotela je udaljena oko 200 metara od kompleksa.

Hotelska ponuda:
restoran, bar, bar pored bazena, bazen, bašta, mini-klub, TV sala, tenis, stoni tenis, odbojka na pesku, Wi-Fi u zajedničkim prostorijama. Hotel ima 84 sobe.

Sobe:
Dvosobni apartmani - jedna spavaća soba, dnevna soba sa čajnom kuhinjom i sofa. Trosobni apartmani - dve spavaće sobe, dnevna soba, čajna kuhinja i sofa. 

Ishrana: 
polupansion - doručak (samoposluživanje) i večera (izbor menija) ili pun pansion (doručak - samoposluživanje, ručak i večera - izbor menija).
-Prilikom rezervacije uplaćuje se ceo dinarski deo aranžmana i 40% deviznog dela aranžmana (odnosi se na aranžmane za Grčku, Bugarsku leto i zima, evropske gradove autobusom...). Ostatak deviznog dela aranžmana se uplaćuje najkasnije 20 dana pre početka korišćenja usluga. Troškovi prevoza i međunarodno zdravstveno osiguranje se u celosti uplaćuju 20 dana pre početka korišćenja aranžmana.
– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Placanje se vrsi iskljucivo u dinarskoj protivrednosti po srednjem kursu Narodne Banke Srbije na dan uplate. 
FT

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama