null
nullnull

Kontakt

036 511 00 11

036 324 097

069 511 00 11

069 511 00 11

pangeakv@gmail.com

Kralja Milana (Omladinska) 17, 36000 Kraljevo

Romantična Nemačka

Nemačka - više destinacija

3.0

null

Hotel

null

Autobus

null
null
null
null
null
null
null
null
null
null
null

Informacije

Nemačka
više destinacija

Ukupno noćenja

3

Ukupno dana

6
Cenovnik
Opis smeštaja
Program putovanja
Uslovi plaćanja
CENA ARANŽMANA PO OSOBI
cena aranžmana po osobi 329 €specijalna cena 289 €
*specijalna cena važi za ograničen broj prijava
CENA PAKETA IZLETA za uplate u agenciji
umesto 90€ samo 70 €

Navedena cena paketa izleta obuhvata sledeće:
- Izlet za Hajdelberg i Tibingen sa obilaskom prema programu
- Izlet Rajnska romansa sa obilascima prema programu i ulaznicom za zamak Rajnštajn

Cena aranžmana obuhvata:
- prevoz visokopodnim turističkim autobusom na navedenoj relaciji (klima/grejanje, audio-video oprema)
- 3 noćenja sa doručkom („buffet“ švedski sto- samoposluživanje) u hotelu sa 3* u regiji Majnc- Manhajm-   Darmštad- Hajdelberg
- smeštaj u 1/2 i 1/2+1 sobe sa kupatilom (1/2 sobe sastoje se od 2 single ležaja normalne veličine ili francuskog   ’’queen size’’ ležaja. 1/2+1 sobe sastoje se od 2 single ležaja normalne veličine ili francuskog ’’queen size’’   ležaja,  sa pomoćnim ležajem, manjih dimenzija od redovna dva– fotelja na razvlačenje, forma poljskog žičanog kreveta ili sl; što može bitnije ugroziti komfor treće osobe!)
- obilaske Rotenburga i Nirnberga prema programu uz tumačenja profesionalnog turističkog vodiča
- usluge vodiča
- organizacione troškove

Cena aranžmana ne obuhvata:
- Ulaznice za muzeje i druge turističke objekte
- Troškove obaveznog međunarodnog putnog osiguranja sa Covid19 pokrićem (može se dobiti u agenciji po ceni od 1200 dinara za osobe 18-70 god; stariji od 70 god. plaćaju polisu 2400 dinara)
- Ostale nepomenute usluge
- Doplatu za jednokrevetnu sobu– 90€
- Doplatu za dodatno sedište u autobusu– 100€

 U slučaju da paket izleta nije rezervisan prilikom prijave i plaćen u agenciji, cene fakultativnog programa za uplate na licu mesta su:
- Hajdelberg- Tibingen– 45€
- Rajnska romansa sa ulaznicom za zamak Rajnštajn– 45€

Opis destinacije

Romantični put je čuvena turistička ruta u Nemačkoj koja se proteže kroz nekoliko Nemačkih saveznih pokrajina, Baden-Virtemberg, Bavarsku, Hesen, Rajnski Palatinat. Predstavlja put koji uokviruje najromantičnije predele i mesta u Nemačkoj. U želji da Vam otkrijemo Romantični put Nemačke, kreirali smo ovaj program putovanja koji uključuje najlepša i najpopularnija mesta na pomenutoj ruti. Rotenburg je grad bajke… Njegove ulice kao da su iz nekog filma, a ljubiteljima Harija Potera, učiniće se zaista poznatima… Posetićemo univerzitetski grad Hajdelberg koji se ponosi svojim ogromnim srednjovekovnim zamkom koji nadvisuje stari istorijski centar. Tibingen će Vas sasvim sigurno opčiniti svojom lepotom. Njegove ulice odišu koloritom i predstavljaju ambijente kojih se putnici dugo prisećaju… Izlet u dolinu Rajne je nešto posebno… Preko 30 zamkova načičkano je na putu dugom svega 30 km i ogleda se već vekovima u vodama prelepe reke Rajne… Priče o vitezovima će začiniti nestvaran pejzaž… Tu u dolini Rajne, nalazi se i čuvena stena Lorelaj, posvećena rečnoj sireni, inspiraciji Hajnrika Hajnea koji je stvorio najlepšu romantičnu pesmu Nemačke i nazvao je upravo “Lorelaj”… Legenda o vodenom duhu, sireni Lorelaj, jedna je od najčuvenijih u Nemačkoj... Poseta zamku Rajštajn biće kruna ovog izleta… Na kraju našeg putešestvija očekuje nas carski grad Nirnberg, rodno mesto čuvenog slikara Direra i rezidencijalni grad svetih rimskih imperatora. Zaista jedno posebno putovanje!